INICI

dilluns, 11 de juliol del 2016

ESCOLA D' ESTIU

Aquest any a l´Escola d' estiu...

 
 
Amb les companyes del curs ( Re) emociona' t amb la plàstica , anem a Can Framis.
Fem una descoberta de l´espai. Amb les tauletes, fem una fotografia d'algun detall o indret que ens motivi i inventem un títol.


Fem una successió d'imatges de l'entrada del recinte a l'entrada al museu.




Al Pati de Can Framis hi ha una exposició dels alumnes dl´escola superior de disseny ELISAVA.
" Quina relació tenim, els éssers humans, amb el nostre cos? Com es relaciona aquesta estructura amb l’espai que habitem? Què expressa de nosaltres mateixos? L’organicitat del subjecte i les cadències que marca el seu moviment constitueixen el motiu visual a partir del qual els estudiants del màster de fotografia i disseny de l’Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, Elisava, han desenvolupat un projecte d’intervenció fotogràfica que explora l’espai del Museu Can Framis.
La mostra expositiva, feta de mirades intimistes, reflexions sobre la feminitat o exercicis de desconstrucció del cos —assimilat a un objecte arquitectònic—, interactua amb les obres de la col·lecció de pintura. Peces de Josep Niebla, Hernández Pijuan o Arranz Bravo, entre d’altres, participen, així, d’un encontre pictòrico-fotogràfic que articula un relat, també, entre l’interior i l’exterior del museu, el visible i l’invisible, el cos i l’ànima, el contingut i la forma.

Per a més informació: http://www.elisava.net/ca/centre/agenda/alumnes-delisava-reinterpreten-lart-contemporani-catala-lexposicio-re-visiones
Treballs de:
Alice Cannara Malan,Amy Helminiak,Ariadna Comas,Faiza Farooq,Hannah Woolf,Helena Ortiz, Janet Greco,Julika Wiggers,Katharina Kayser,Kitsanee Charoensawat,Maria Galindo,
Matteo Sampaolo,Olivia Schwarz,Saadya Tallat,Sergio Ramírez,Siqi Li,Susanna Järn,Xavier Boet
Zhiying Li "


Es tracta d'intentar aparellar la fotografia de les obres dels estudiants d' Elisava amb les obres que els han inspirat ,dels artistes exposats dins del museu.

 Triem una obra i fem la nostra pròpia interpretació! Ho expliquem als companys i companyes.




Un cop dins del Museu haurem de buscar la relació real entre obra i interpretació.
Farem també el següent treball.
Donades les següents paraules: BOSC,TEXTURES,SENTIMENTS, LA GRANJA, DONES I CIUTAT, buscarem diferents obres que es puguin relacionar.